CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 27, 2010

BYe-Bye 2010

lama tak update blog ni....ngan Danial pun demam...huhu..ssenyum pun tanak.....tapi alhamdunillah...skang da oke da bole minum susu pun...mase Danial memang, my SILs datang umah..shopping di KL katenye..yg sorang lagi mmg report duty jadi cekgu baru...so ade la peneman main Danial main ngan abg Haziq....tak pasal ummie danial pun EL la isnin sebab tak leh nak tggal Danial yg masih belum 100% recover lagi....

tapi tdengar bad news..family matters...sian hubby...takpe abah..ummie will be with u in ur ups n down....hidup ade turun naiknye..Tuhan tu sangat adil...jika ini dugaannya, sama2 la kite terima..harap tahun baru yang mendatang akan lebih elok...

2010 -
banyak dugaan ....7 bulan berkursus DPA tggalkan anak n suami..
environment kerja lepas DPA - byk politik dlm pejabat
life - dugaan buat suami...(harap2 berjaya harungi)

2011 - datangla membawa senyuman buat kami sekeluarga

layan gambar danial je la..hikhik






5 comments:

  1. betul ke ni nurul?
    ape buktinya? muahahahahah....

    ReplyDelete
  2. nnti nurul emailkan nama. alamat n no tepon kat email kite ye...

    roslina.muhamad@gmail.com

    nak kasi adiah..ngeee

    ReplyDelete


  3. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete

Selamat Berkunjung

Hi Babes, Selamat Berkunjung ke blog ni, any comment allowed for improvement..