CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 29, 2010

Gem..

Arini last day keje imi tahun...welcome 2011..hikhik..bnayak perancangan tuk 2011..
antaranya : hihihi..kuruskan badan....hahhaha..macam mimpi je kan?harap2 la..aku bukannye ape..bile gemuk2 ni banyak penyakit datang..selain dari kawan2 duk perli aku jek....okey la..ape yg bakal terjadi 2011 ;

1) Pengesahan Dalam Jawatan : aku dah lama keje since 2007 sebagai Pegawai Tadbir Diplomatik..tapi kontrak setahun lebih gtu..then aku diserap tetap end of 2008...g DPA march 2010 till sept 2010.kalau takde aral (kalo lulus DPA), aku konvo bulan tiga, 2011 ni..then mase tu dpt la sah jawatan..harap2 termakbul la..

2) Danial will be 2 years old : aku dah diskas ngan hubby bile danial dah 2 tahun aku nak antar die CIC..harap2 kedudukan kewangan kukuh and dapat antar danial ke CIC..kat Putrajaya ni ade dua CIC, kat presint 11, ngan kat presint 14 (diplomatil).

setakat ni yg ni je la yg aku harapkan..tanak banyak merancang, takut tak menjadi....yg nak kurus tuh perancangan setiap tahun ekceli..hhahahahahha...

ape pun mudahan2 segalanya berjalan lancar...

4 comments:

  1. hi dear.. just drop by to exchange link..
    feel free to visit my blog yea..
    http://rafaliah.blogspot.com

    ReplyDelete

Selamat Berkunjung

Hi Babes, Selamat Berkunjung ke blog ni, any comment allowed for improvement..